pohrebnictvo, pohrebnictvo ecker, pohrebnictvo malacky, pohrebna sluzba, pohrebna sluzba ecker, pohrebna sluzba malacky, pohrebne sluzby, funerio
Pohrebníctvo Ecker Opustili nás Služby Poradenstvo Kvety Informácie pre pozostalých Virtuálna prehliadka Kontakt

© 2024 Funus.sk

Radi by sme Vám predstavili náš nový e-shop.

 

V dnešnej uponáhľanej dobe a hlavne vďaka  veľkým možnostiam cestovať, nie vždy máte čas zabezpečiť si veniec na pohreb. Pripravili sme si pre vás e-shop s tromi možnosťami, ktoré by sme Vám radi opísali :

 

1. Objednanie na pohreb

Priamo pri spomienkovej stránke zosnulého, si môžete objednať veniec kliknutím na ikonku ( na pohreb). Viete si vybrať, či si na veniec želáte stuhu, ktorá je ZADARMO, zadať následne nižšie text, ktorý na stuhu napíšeme a objednať. Veniec bude privezený priamo na konkrétny pohreb, pod ktorým menom zosnulého ste si vybrali.

 

2. Objednanie na predajňu

Naše kvetinárstvo funguje aj pre klientov, ktorí si nechcú objednať kvety  na pohreb realizovaný našou pohrebnou službou, prípadne cestujú kvôli pohrebu do iných miest.

Nie je problém, pri každom mene zosnulého využiť možnosť kliknutie ikony (na predajňu) a my Vám veniec pripravíme a na konci formuláru, ktorý vypíšete, je poznámka objednávateľovi, kde nám zadáte, na kedy potrebujete mať veniec pripravený. Veniec, si treba objednať najneskôr jeden deň pred pohrebom, prípadne nás telefonicky kontaktovať, keby ste ho potrebovali neskôr.

 

3. Objednanie smútočných dekorácií na hrobové miesto

Keď sa na smútočnej stránke uzavrie objednávanie na pohreb, automaticky pribudne ikona (na hrobové miesto). Naše spomienkové stránky nevymazávame, a tak si môžete objednať smútočnú väzbu, pre vášho milovaného zosnulého alebo priateľa k dušičkám, k veľkej noci, k Vianociam, prípadne k narodeninám alebo k výročiu úmrtia. V prípade, že ste sa o pohrebe dozvedeli neskôr, vieme veniec doručiť na hrob aj po pohrebe. Pred sviatkami budeme pridávať aj špeciálne smútočné dekorácie, ktoré budú tematicky zapadať k danému ročnému obdobiu.

 

Upozorňujeme, že fotky sú ILUSTRAČNÉ. Farebné prevedenie aj typ venca bude vždy zachovaný, ale typ kvetov sa môže líšiť. Pokojne Vám vieme poslať fotku na email alebo na tel. kontakt, keď ho pripravíme aj s napísanou stuhou, aby ste mali istotu, prípadne ho odfotiť priamo na pohrebe, kde veniec bude uložený.

Funus.sk

Digitálna spomienka s úctou...

F U N U S . S K

Partneri

Spolupracujeme s...

  • #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #